maanantai 16. syyskuuta 2013

Scoopshot - kännykällä rahaa!

Kokeilin erästä älypuhelinsovellusta, josta luin että se voi tuoda käyttäjälleen (paljon) rahaa.
Kyseessä on Scoopshot. Palvelussa on erilaisia tehtäviä, joista saa tietyn korvauksen. Palvelu on kaiketi alunperin ajateltu uutiskuvien myyntipalveluksi. Kuka tahansa sovelluksen käyttäjä voi siis sopivaan uutistapahtumaan törmättyään ottaa kuvia ja laittaa ne myyntiin.
Itse kokeilin sovelluksella palvelua, jossa arvioidaan erilaisia palveluja. Sovellus antaa listan sijaintini perusteella palveluista, joista arvion voisi lähettää. Todisteeksi arviosta tulee olla kuva palvelun, esim. ruokakaupan julkisivusta tai sitten kuitista jonka ko. paikasta on saanut. Hyväksytystä arviosta saa pienen korvauksen.

Reilun viikon verran tein niin, että ollessani eri paikoissa, otin sovelluksella kuvan ja tein arvion. Osa tekemisistäni meni läpi, osa ei.



Kun olin kerännyt 40€ sovellukseen, halusin kokeilla rahan kotiutusta.
Tässä kohtaa KATEELLISET HUOMIO! Kotiutuksen yhteydessä käyttäjä saa valita lähettääkö palveluun verokorttinsa vai ottavatko he 60% pidätyksen (joka hyvitetään lopullisessa verotuksessa) tilityksen yhteydessä. Tämä kuvien napsiminen ja arvioiden tekeminen on siis täysin laillista ja valtio saa kassaan osansa.

Tilityksessä kesti noin viikko, ja 40€:sta minulle asti tuli 32€.

Jatkan mahdollisesti sovelluksen käyttöä jossakin vaiheessa. Suositella ainakin voin!

5 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen sovellus, latasin tuon juuri itsekin ja ajattelin kokeilla. Ilmestyikö tuo kokeilemasi tehtävä tuonne tehtävä -osioon? Yritin etsiä vastaavaa, mutta ne taitavatkin olla voimassa vain määräajan ja poistua sitten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole hetkeen kirjautunut tuonne, mutta aiemmin ainakin tuo kauppatehtävä oli kuukauden voimassa, sitten oli hetken tauko kunnes ilmestyi uudestaan. Katselisin parin päivän välein tilanteen jos haluaa tuohon osallistua. Sovelluksen päällä pitäminen vie paljon akkua koska se hyödyntää paikkatietoja, kannattaa siis kirjautua aina kokonaan pois.

      Poista
  2. Kiitos tiedosta ja vinkeistä! Täytyykin tutustua tuohon paremmin. Samalla haluan kertoa, että olen seurannut sivujasi jo pitkään. Teen itsekin mysteryshoppausta useammalle eri firman kautta, joten on helppo samaistua kirjoituksiisi. Mielenkiintoisia juttuja, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  3. Todellakin samaistun tähän ajatukseen, se on piristävää ja kaikinpuolin mahtavaa! Tuntee saavansa jotain pientä (joskus vähän suurempaakin) extraa ja käytetylle ajalle vielä korvaustakin. Itse mielummin teen näitä keikkoja ns. harrastuksena, kuin katson kotona televisiota.. Keikoista jää lähes poikkeuksetta aina hyvä mieli! :) Oman kivan lisän tähän tuo se, että eri firmat toimivat niin eri tavalla ja lomakkeet ovat erilaisia. Luulen, että jos työskentelisin vain yhdelle firmalle, alkaisi se jossain vaiheessa olemaan tylsää.. aina saman kaavan mukaan. Siksi tykkään tehdä keikkoja eri firmojen kautta hyvinkin erilaisiin kohteisiin.

    VastaaPoista