keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Jälleen yksi keino lisärahan tienaamiseen!




Lisäviikkorahan lukija huomio!

Katso tuota ylläolevaa banneria. Se on jatkuvasti päivittyvä banneri siitä, kuinka paljon olen tienannut rahaa käyttämällä CashCrate-palvelua. Olen ollut jäsen alle kaksi viikkoa, ja tienannut sinä aikana yli 40 dollaria (kirjoitushetkellä 42,71). Miten olen sen tienannut? Täyttämällä kyselyitä, tekemällä erilaisia pieniä tehtäviä kuten nettihakua ja raportoinut tuloksia. Käyn päivittäin palvelussa vilkaisemassa josko olisi jotakin suoritettavaa, yleensä on.

Sivusto on amerikkalainen, monta vuotta toiminut sivu jonka jäsenille annetaan erilaisia mahdollisuuksia osallistua monenlaiseen toimintaan. Joista maksetaan. Lyhyen kokemukseni ajan olen ollut oikein tyytyväinen, kun dollarimäärä tuntuu mukavasti kasvavan. Alkuun pääseminen kesti hetken, mutta yrittänyttä ei laiteta ja rahaa alkoikin kerääntymään kivasti!

Palvelussa saa nostaa rahat itselleen kun on kerännyt vähintään $20. Useimmat palvelun käyttäjät ilmeisesti luovuttavat ennen kuin saavat tuota kasaan, mutta ei ole mitenkään mahdotonta tienata esim. $40 kuukaudessa. Ja jopa enemmänkin ajan kanssa...

Jos haluat tietää lisää, liity mukaan! Liityttyäsi kauttani sinulla on mahdollisuus keskustella CashCraten sisäisen sähköpostin / privaattiviestien välityksellä kanssani. Kerron mitä sivulla kannattaa tehdä ja mitä ei. Liityttyäsi saat minulta automaattisen tervetuloviestin palvelun inboxiisi. ( en ole varma tuleeko sähköpostiin. Lisäksi viesti saattaa tulla joidenkin tuntien viiveellä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti